Menu
Your Cart

Equigroomer Natural Cedar Large

Equigroomer Natural Cedar Large
Hot
Equigroomer Natural Cedar Large
€29,95
Excl. BTW: €24,75
  • Voorraad: Op voorraad

Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite tijdens het rui seizoen!

Niet alleen tijdens het rui seizoen, maar ook daarbuiten is de Equigroomer een top toevoeging aan je borstel verzameling.


De Equigroomer komt direct uit de U.S.A. en wordt hier met de hand gemaakt.

Oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op het paard, blijkt de Equigroomer ook super geschikt voor onder andere honden en katten.


Het unieke ontwerp van de Equigroomer zorgt voor gemakkelijk verwijderen van los haar, stof en zand uit de vacht van het dier.

Het blad verwijdert losse haren zonder moeite en beschadigt hiermee de gezonde, vaste haren van het hier niet. De Equigroomer is veilig in gebruik bij dieren met een gevoelige huid.

De losse haren blijven niet in de borstel vast hangen. Het is dus met de Equigroomer niet nodig elke keer losse haren uit de borstel te plukken.

Al het zand en vuil kan makkelijk van de borstel afgeveegd of geblazen worden. Indien gewenst met een schone droge doek.


De Equigroomer is gemaakt van duurzame materialen en is hiermee een investering waar je lange tijd profijt van zult hebben.

Natural Cedar hout heeft van nature de eigenschap om bestendig te zijn tegen vuil en schimmels. 


Omdat deze Equigroomer geen kleurcoating heeft maar een natuurlijke hout kleuring heeft, kunnen de kleuren per Equigroomer iets afwijken.