Menu
Your Cart

Sweet iron bitten

DC Ruitersport heeft een divers assortiment van sweet iron bitten.

De bitten zijn gemaakt van RVS, omhuld met een sweet iron coating.
Zoals de naam al zegt, gaat dit materiaal oxideren wanneer het in contact komt met de mond. Dit geeft een zoete smaak af.
Dankzij deze smaak zullen deze bitten beter geaccepteerd worden door het paard.

Brand: Hipponeiro
Enkelgebroken D-trens van HipponeiroSweet Iron op de mondstukkenEnkelgebroken mondstuk- D-trens - Enkelgebroken mondstuk- RVS met sweet iron op de mondstukken- Bit dikte 12 mm- Ring diameter 68 x 60 mm (hxb)Sweet Iron, wat is het en waarom?Zoals de naam eigenlijk al zegt gaan de sweet iron stuk..
€33,50 Excl. BTW:€27,69
Brand: Hipponeiro
Dubbelgebroken kneveltrens van HipponeiroSweet iron op de mondstukkenDubbelgebroken - Kneveltrens met vaste ringen- Dubbelgebroken- RVS met sweet iron op de mondstukken- Bit dikte 13 mm- Ring diameter 45 mm- Volledige lengte zijkanten 15 cmSweet Iron, wat is het en waarom?Zoals de naam eigenlij..
€39,95 Excl. BTW:€33,02
Brand: Hipponeiro
Dubbelgebroken watertrens van HipponeiroMet sweet iron afgewerkt op de mondstukken- Watertrens met losse ringen- Dubbelgebroken met boller tussenstuk- RVS met sweet iron op de mondstukken- Bit dikte 15 mm- Ring diameter 75 mmSweet Iron, wat is het en waarom?Zoals de naam eigenlijk al zegt gaan de sw..
€30,95 Excl. BTW:€25,58
Brand: Hipponeiro
Enkelgebroken kneveltrens van HipponeiroSweet iron op de mondstukkenEnkelgebroken mondstuk- Kneveltrens met vaste ringen- Enkelgebroken mondstuk- RVS met sweet iron op de mondstukken- Bit dikte 13 mm- Ring diameter 45 mm- Volledige lengte zijkanten 15 cmSweet Iron, wat is het en waarom?Zoals de naam..
€39,95 Excl. BTW:€33,02
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4