Menu
Your Cart

Bitloos

Verschillende bitloze mogelijkheden direct uit voorraad leverbaar.

Complete bitloze hoofdstellen, of losse hackamore scharen om je set compleet te maken.

Brand: Hipponeiro
Zeer mooi afgewerkte hackamore scharen, voor wie net dat beetje extra zoektDeze scharen zijn door de vele gaten zeer makkelijk aan te passen, om zo de inwerking van de hackamore te bepalenGemaakt van RVS met zwart coatingDe kleur coating is sterk, maar bij diepe schade kan het onderliggende metaal z..
€31,85 Excl. BTW:€26,32
Brand: Hipponeiro
Deze prachtige hackamore scharen zijn een prachtige aanvulling op je set!De gunmetal blue scharen zijn prachtig gekleurd, een metallic achtige blauwe kleuringScharen hebben een lengte van ca. 5 inch = 12,5 centimeterGekleurd met titanium- Niet giftig- Zelfs anti allergisch- Verkleurt niet- Bladdert ..
€37,95 Excl. BTW:€31,36
Brand: Hipponeiro
Goudkleurige, sierlijke hackamore scharenWorden geleverd zonder bandjesLengte 14 cmBreedte 6 cm..
€37,95 Excl. BTW:€31,36
Brand: Hipponeiro
Deze prachtige hackamore scharen zijn een prachtige aanvulling op je set!De regenboog scharen zijn zeer uniek, geen 2 scharen zijn precies hetzelfdeWe zorgen er natuurlijk voor dat je een paar krijgt dat wel mooi samen gaatScharen hebben een lengte van ca. 5 inch = 12,5 centimeterGekleurd met titani..
€37,95 Excl. BTW:€31,36
Brand: Hipponeiro
Deze prachtige hackamore scharen zijn een prachtige aanvulling op je set!Deze scharen hebben een prachtige rosé gloedScharen hebben een lengte van ca. 5 inch = 12,5 centimeterGekleurd met titanium- Niet giftig- Zelfs anti allergisch- Verkleurt niet- Bladdert niet afOp onze Hipponeiro Gloss collectie..
€37,95 Excl. BTW:€31,36
Brand: Hipponeiro
Simpele, maar toch zeer gebruiksvriendelijke hackamore scharenDeze scharen zijn door de vele gaten zeer makkelijk aan te passen, om zo de inwerking van de hackamore te bepalenGemaakt van RVSDiameter 75 mmWorden geleverd exclusief bandjes..
€24,95 Excl. BTW:€20,62
Brand: Hipponeiro
Prachtig sidepull hoofdstelGemaakt van leer, afgewerkt met gevlochten touw in zwart en oranje.Neusriem en frontriem afgewerkt met diamantjesCognac kleurig, soepel leerWordt geleverd inclusief gevlochten teugels in oranje / zwart met snapsUnieke, kleurrijke en zeer stevige sidepull..
€46,95 €37,56 Excl. BTW:€31,04
Brand: Hipponeiro
Prachtig sidepull hoofdstelGemaakt van leer, afgewerkt met gevlochten touw in donkerblauw en rozeNeusriem en frontriem afgewerkt in donkerblauw en roze, met prachtige tassels van paardenhaar aan de frontriemZwart kleurig, soepel leerWordt geleverd inclusief gevlochten teugels in donkerblauw en roze ..
€46,95 €37,56 Excl. BTW:€31,04
Brand: Hipponeiro
Prachtig sidepull hoofdstelGemaakt van PVC afgewerkt met gevlochten touw in lichtblauw en roodNeusriem en dubbele frontriem afgewerkt in rood en lichtblauw, 1 frontriem hangend met een tasselDit hoofdstel is gemaakt van PVC, geen leer gebruiktWordt geleverd inclusief gevlochten teugels in lichtblauw..
€46,95 €37,56 Excl. BTW:€31,04
Brand: Hipponeiro
Prachtig sidepull hoofdstelGemaakt van leer, afgewerkt met gevlochten touw in lichtblauw en rozeNeusriem en frontriem afgewerkt in lichtblauw en roze, met prachtige tassels aan de frontriemDonkerbruin kleurig, soepel leerWordt geleverd inclusief gevlochten teugels in lichtblauw en roze met snapsUnie..
€46,95 €37,56 Excl. BTW:€31,04
Brand: Hipponeiro
Prachtig sidepull hoofdstelGemaakt van leer, afgewerkt met gevlochten touw in oranje en zwartNeusriem en frontriem afgewerkt in oranje en zwart, met prachtige tassels van paardenhaar aan de frontriemZwart kleurig, soepel leerWordt geleverd inclusief gevlochten teugels in oranje en zwart met snapsUni..
€46,95 €37,56 Excl. BTW:€31,04
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11