Menu
Your Cart

Beenbeschermers

Shop bij DC Ruitersport verschillende soorten beenbeschermers, direct uit voorraad leverbaar.

Brand: Pfiff
Hoogwaardige peesbeschermers van stoot- en slagvast kunststofGevoerd met zacht nepbont en voorzien van een elastische, dubbele klittenbandsluitingSet is voorzien van een paar voorbeschermers en een paar achterbeschemers..
€55,90 €49,95 Excl. BTW:€41,28
Brand: Pfiff
Kogelbeschermers van Pfiff met kunstbont binnenzijdeHoogwaardige peebeschermers van stevig kunststofBinnenzijde gevoerd met naturel gekleurd kunstbontSluitingen door middel van elastiek en klittenband..
€28,56 Excl. BTW:€23,60
Brand: Pfiff
Gesloten peesbeschermers uit onderhoudsvriendelijk kunstleder met nepbont gevoerdDe vaste, geruwde schaal zorgt voor een goede absorptie van trappen en stotenDe peesbeschermer is gemakkelijk te reinigen en geschikt voor voor- en achterbenen..
€38,95 Excl. BTW:€32,19
Brand: Pfiff
Gesloten peesbeschermers uit onderhoudsvriendelijk, glad kunstleder met nepbont gevoerdDe gladde schaal absorbeert trappen en stotenDe peesbeschermer is gemakkelijk te reinigen en geschikt voor voor- en achterbenenOok beschikbaar in wit en zwart..
€32,95 Excl. BTW:€27,23
Brand: Pfiff
Gesloten peesbeschermers uit onderhoudsvriendelijk, glad kunstleder met nepbont gevoerdDe gladde schaal absorbeert trappen en stotenDe peesbeschermer is gemakkelijk te reinigen en geschikt voor voor- en achterbenenOok beschikbaar in bruin en zwart..
€32,95 Excl. BTW:€27,23
Brand: Pfiff
Gesloten peesbeschermers uit onderhoudsvriendelijk, glad kunstleder met nepbont gevoerdDe gladde schaal absorbeert trappen en stotenDe peesbeschermer is gemakkelijk te reinigen en geschikt voor voor- en achterbenenOok beschikbaar in wit en bruin..
€32,95 Excl. BTW:€27,23
Brand: Pfiff
Hoogwaardige peesbeschermers van stoot- en slagvast kunststofGevoerd met zacht nepbont en voorzien van een elastische, dubbele klittenbandsluitingPerfect passend bij de witte kogelbeschermers met kunstbont..
€32,94 Excl. BTW:€27,22
Brand: Pfiff
Robuuste springschoenen met dubbele klittenbandsluiting en een met nepbont, zeer zacht onderlegde randDe springschoenen zijn afwasbaar..
€23,95 €19,15 Excl. BTW:€15,83
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8