Menu
Your Cart

EquiGroomer

Bespaar jezelf een hoop moeite met het poetsen van je paard, hond, kat of andere huisdieren.

De EquiGroomer komt uit de U.S.A. en is uniek in ons assortiment.
De EquiGroomer is oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op het paard, maar kan ook gebruikt worden voor honden, katten en zelfs konijnen.
Het ontwerp van de EquiGroomer zorgt voor het gemakkelijk verwijderen van haar, zand en stof van de vacht van het dier. Het blad van de EquiGroomer verwijdert losse haren met gemak en beschadigt de gezonde haren van het dier niet. De haren zullen niet in de borstel blijven hangen, geen gedoe meer met haren uit borstels plukken!


Gemaakt van duurzame materialen is de EquiGroomer een investering waar je lange tijd profijt van zult hebben.
Leverbaar in 2 formaten en 8 verschillende kleuren.


Bespaar jezelf een hoop moeite met borstelen, zeker tijdens het rui seizoen!De EquiGroomer komt direct uit de U.S.A. en is uniek in het assortiment van DC Ruitersport.De EquiGroomer is oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op paarden, maar kan zeker ook gebruikt worden voor andere dieren zoals honde..
€29,95 €26,96 Excl. BTW:€22,28
Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite tijdens het rui seizoen!Niet alleen tijdens het rui seizoen, maar ook daarbuiten is de Equigroomer een top toevoeging aan je borstel verzameling.De Equigroomer komt direct uit de U.S.A. en wordt hier met de hand gemaakt.Oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op ..
€29,95 €26,96 Excl. BTW:€22,28
Bij ons in een prachtige set verkrijgbaar, alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van de vacht van je paard.Deze set bestaat uit:- Poetstas, adviesverkoopprijs €14,95Degelijke poetstas waar je veel spullen in kwijt kunt. Met handige zakken aan de zijkanten om alles gesorteerd op te ku..
€50,55 €44,95 Excl. BTW:€37,15
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3